У Харкові виникли проблеми з деякими укриттями: що відомо

Укриття комунальної форми власності в Харкові впорядковані

У Харкові повністю облаштували захисні споруди комунальної форми власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв'ю спецпроєкту Українського Радіо Харкова “Майдан свободи” розповів, що у цих укриттях комунальники прибрали сміття, провели світло, встановили лавки, вогнегасники та ємності з питною водою.

За словами очільника міста, укриття комунальної форми власності впорядковані. “Але є укриття, які не належать місту. Вони державні або комерційні. На жаль, з ними є певні труднощі, і їм треба дати лад. Наприклад, це укриття державних підприємств, які почали процедуру банкрутства. Є деякі проблеми, які потрібно вирішувати”, - наголосив Ігор Терехов.

Також у Харківській міській раді нагадали, що в Харкові працює інтерактивна карта укриттів. Також мешканці Харкова можуть знайти найближче укриття за допомогою чат-боту “Харків - твій дім”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ігор Терехов розповів, що жителі Харкова можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження у результаті ворожих обстрілів, в рамках державної програми “єВідновлення”.

За його словами, влада міста працює над відновленням конструктивів будинків та комунікацій, а ремонтом помешкань займаються вже самі мешканці.

Очільник Харкова зазначив, що містяни мають право на отримання коштів за свої пошкоджені квартири.

Детальніше про умови отримання в Харкові виплат на ремонт пошкодженого житла.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися