Жителів Харківщини у понеділок та вівторок просять залишитися вдома: що відбуватиметься

Жителів Старосалтівської громади просять надати доступ до своїх помешкань

У деяких будинках у Старому Салтові будуть проводити ремонтні роботи, у зв'язку з якими жителів просять знаходитися вдома та надати доступ до помешкань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.

В смт Старий Салтів по вул. Садова будинок 87 в понеділок 6 листопада 2023 року з 10:00 буде проводитися заміна вікон. Дуже важливо надати доступ до своїх приміщень. 

Також у смт Старий Салтів по вул. Перемоги будинок 19 та вул. Культури будинок 11 у вівторок 7 листопада 2023 року з 10.00 буде проводитися заміна вікон. “Дуже важливо надати доступ до своїх приміщень. Просимо поставитись з розумінням та в цей день бути вдома”, - звернулися до жителів селища в Харківській області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що завдяки співфінансуванню з обласного та міського бюджетів у Дергачах триває відбудова багатоквартирних будинків на вулицях Центральній та 23 Серпня. Розпочато аварійні роботи у двоповерхових будинках у Руській Лозовій, де також зусиллями Харківської ОВА реконструюється медична амбулаторія та будується адміністративний центр. Ремонти амбулаторій у Великих Проходах та Руській Лозовій знаходяться на завершальному етапі.

Мешканці громади продовжують отримувати продовольчу допомогу, санітарно-гігієнічні товари та ремонтні комплекти, які надходять завдяки налагодженій координації з благодійними організаціями. Коштами міського бюджету через Дергачівський гуманітарний центр відбувається реалізація програми підтримки населення у відновленні домоволодінь, які з тих чи інших причин не підпадають під програму “єВідновлення”. Місцева програма передбачає надання людям шиферу, цегли та інших будматеріалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися