Куди та чому з Харкова вивозять безпритульних тварин (ФОТО)

До Німеччини поїхали 13 собак

Німецькі волонтери допомагають підопічним Харківського міського притулку для тварин знаходити нових господарів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в КП “Центр поводження з тваринами”, цього тижня стіни притулку залишили 13 собак, які поїдуть до Німеччини.

“Дякуємо за допомогу у прилаштуванні харківських тварин у німецькі родини. Це не останній візит волонтерів до нашого притулку. У планах - знайти за кордоном господарів для сотні вихованців”, - повідомили в КП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський притулок для бездомних тварин готують до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, що працівники КП "Центр поводження з тваринами" ремонтують вольєри та утеплюють будки.  Також працівники ретельно перевіряють системи опалення в “Будиночку котів” та в собачих вольєрах.

А у Харківській області у жовтні готували протиепізоотичні заходи щодо диких тварин.

Питання загрози, яку несуть дикі тварини, обговорили під час засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова. Від початку року в області зареєстрували 52 випадки зараження сказом свійських тварин від диких.

Від початку року в області зареєстрували 52 випадки зараження сказом свійських тварин від диких.

Як планують розв'язати проблеми з дикими тваринами, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися