Як орендувати квартиру в Харкові в листопаді: ознаки шахрайства

Як розпізнати шахрайські оголошення про оренду житла

Жителям Харкова та області розповіли, як не потрапити на гачок шахраїв під час пошуку оренди житла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції наголосили, що розпізнати шахраїв під час пошуку оренди житла нелегко, але все ж є кілька порад, які вбережуть громадян від таких зловмисників:

  • зазвичай, аферисти пропонують нижчу ціну, ніж інші орендодавці;

  • майже завжди за таку оренду просять оплатити певну суму наперед;

  • в оголошеннях шахраї приховують свої особисті дані;

  • зловмисники не мають бажання укладати договір;

  • шахрай ніколи не розповість подробиці про район, де розташоване житло.

“Зверніть увагу: якщо орендодавець не може відповісти на ваші запитання питання щодо стану квартири, то швидше за все це — шахрай. Думайте холодним розумом, не поспішайте й уважно перевіряйте вказану в оголошенні інформацію!”, - порадили жителям Харкова та області в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що оренда житла завжди має попит, залежно від сезону кількість пропозицій та вартість об'єктів може змінюватися. Щоб орендувати квартиру в Харкові, можна звернутися до фахівців, а можна розв'язати питання самотужки, однак варто більш пильно обрати житло та звернути особливу увагу на деякі моменти.

При оренді житла без посередників, потенційному орендарю потрібно буде самостійно:  шукати нерухомість, яка підходить під визначені параметри; домовлятися з власниками про перегляди; перевіряти документи, розв'язувати організаційні питання. На що потрібне звернути особливу увагу при оренді житла, читайте за посиланням.

Які квартири пропонують в оренду в Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися