Що робиться у вихідні в ТЦ “Барабашово” (ВІДЕО)

Аніматори у торговельному центрі допоможуть реалізувати творчі здібності кожної дитини

У торговельному центрі “Барабашово” створили спеціальний простір для дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби торговельного центру. 

“Торговельний центр “Барабашово” запрошує наших наймолодших гостей завітати до створеного спеціально для них розважального простору. Локація відкрита на базі Дитячого центру творчості”, - повідомили у ТЦ.

Також зазначають, що тут можна не тільки подивитися мультфільми, пострибати на батуті або завести нових друзів. “Наші аніматори допоможуть реалізувати творчі здібності кожної дитини. А тим часом батьки мають можливість займатися шопінгом і бути спокійними: дитина під наглядом і не нудиться. Вхід безплатний. Приходьте, вашим дітям у нас сподобається!”, - запросили у ТЦ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що крок за кроком відновлюють торговельний центр “Барабашово”. Про це повідомили на офіційній сторінці в соцмережі ТЦ, пишуть  "Коментарі. Харків".

У ТЦ розповіли, що днями завершено капітальну реконструкцію дороги по вулиці Раєвської (раніше – Олени Стасової), уздовж господарських рядів. Силами адміністрації відремонтоване покриття проїжджої частини, а це комфорт і передусім безпека руху. “Важливий крок, і ми не зупиняємося, робимо все, щоб інфраструктура торговельного центру “Барабашово” відповідала сучасним умовам та була зручною для покупців та підприємців”, - зазначили у ТЦ.

Як у торговельному центрі “Барабашово” відкрили Бал хризантем, дивіться за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися