У Харківській області сьогодні не буде світла (адреси відключень)

У деяких населених пунктах світла не буде до 17:00

У понеділок, 6 листопада, у деяких громадах Харківської області будуть проводити ремонтні роботи електромереж, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Краснокутській селищній раді зазначили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт можливе відключення електропостачання 6 листопада з 09:30 до 17:00. Адреси обмежень електропостачання можна дізнатися за посиланням.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, які можна дізнатися тут.

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" повідомляє, що 06.11.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селі Яковлівка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові функціонують близько 500 аптек, що складає 85% від довоєнної кількості.

У раді розповіли, що на Північній Салтівці функціонують “Аптека оптових цін”, “9-1-1”, “Мед-Сервіс” на вул. Дружби Народів, вул. Гвардійців-Широнінців та вул. Леся Сердюка. У П’ятихатках діють аптеки “9-1-1” та “Сатурн-фарм” на вул. Академіка Вальтера. 

“Власники закладів обладнують їх генераторами та джерелами автономного живлення, щоб  забезпечувати населення необхідними ліками, санітарно-гігієнічними засобами та іншими товарами першої необхідності у разі перебоїв зі світлом”, - пояснили у Харківській міській раді.

Детальніше про підготовку торгових об'єктів до блекаутів в Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися