Жителів Харківщини просять вимкнути всі газові прилади: подробиці

На Харківщині проводитимуть ремонтні роботи на газорозподільних мережах

У Балаклійській міській раді звернулися до мешканців м. Балаклія та села Борщівка з проханням тимчасово припинити використання газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

“Рекомендуємо вам поставити нагадування у своєму смартфоні на 7 листопада 2023 року, щоб не забути, що у цей день з 08:00 до 19:00 потрібно буде вимкнути всі газові прилади у своїх оселях та припинити використання газу!”, - йдеться у зверненні.

У міській раді попередили, що у разі ігнорування даного прохання газопостачання у мешканців міста Балаклія та села Борщівка може бути відсутнє до семи діб.

Тимчасові обмеження повʼязані з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт на газорозподільних мережах, пошкоджених внаслідок агресії рф. “Спеціалісти Харківської філії “Газмережі” намагатимуться виконати відбудову газогону оперативно - протягом одного дня”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в понеділок, 6 листопада, у деяких громадах Харківської області будуть проводити ремонтні роботи електромереж. Через проведення ремонту будуть тимчасово обмежувати постачання електроенергії. 

У Краснокутській селищній раді зазначили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт можливе відключення електропостачання 6 листопада з 09:30 до 17:00. 

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 17:00.

Детальніше про адреси, де не буде світла, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися