Що робиться у Центральному парку Харкова перед зимою (ФОТО)

З озера почали виймати рослини

Центральний парк готується до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Сьогодні у Центральному парку з озера почали  виймати прибережні рослини та латаття. 

“Горщики з квітами зимуватимуть у спеціальному затоні на господарчому подвір'ї”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку триває Бал хризантем, а погода дозволяє насолодитися барвами осені та відчути цілющу силу природи. 

Золота осінь - один із найприємніших сезонів в екопарку. Тим більше коли триває квіткова феєрія Балу хризантем, який погода цього року дозволила продовжити й на листопад. “Не проґавте можливість насолодитися різнобарв'ям кольорів осені та відчути на собі цілющу силу природи, наш екопарк - ідеальне місце для цього”, - звернулися до містян в Екопарку.

А тим часом в Екопарк Харкова повернулися олені. "Знову вдома та у безпеці. У цих оленів своя особлива історія. Вони втікли під час обстрілів, та, нарешті, їх вдалося повернути. Минулого року працівники Фельдман Екопарк разом з волонтерами, ризикуючи життям, зробили все, щоб врятувати тварин з-під ворожого вогню. Але, на жаль, не завжди встигали це зробити”, - розповіли в Екопарку. Також додали, що тварини, самостійно залишивши пошкоджений вольєр, налякані жили неподалік у лісі. Спеціалісти Екопарку постійно за ними стежили та регулярно їх підгодовували. 

“Але днями сталося неймовірне – тварини самі повернулися до вольєра, у безпеку та під нагляд фахівців. Ми переконані – це добрий знак”, - зазначили в Екопарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися