У Харкові перевірили двори: що виявили (ФОТО)

При перевірці виявили порушення

У Немишлянському районі була проведена перевірка стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Перевірку повела комісія КП "Харківблагоустрій" і КП "Жилкомсервіс". Загалом були оглянуті двори 77 будинків на вулицях Туркестанській, Ферганській, Амосова, Сонячній, Краснодарській та Салтівському шосе. Під час перевірки виникли незначні зауваження, зокрема, щодо неприбраного листя у деяких дворах. Комунальники усунули вказані недоліки. 

У міській раді розповіли, що з початку осені в районі зібрали близько 5 тис. куб. м листя на прибудинкових територіях, у зелених зонах  та вздовж “червоних ліній”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що суд задовольнив позовні вимоги Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова. У позові йшлося про стягнення з підприємця понад 350 тис. грн безпідставно збережених коштів. 

У Харківській обласній прокуратурі пояснили, що в Індустріальному районі м. Харкова по вул. Косарєва розташована нежитлова будівля площею майже 25 кв. м. Право власності на об'єкт зареєстровано за фізичною особою-підприємцем. При цьому не оформлене право власності або користування земельною ділянкою, на якій знаходиться вказана будівля. У період з лютого по листопад 2020 року власник нерухомості не сплачував орендну плату за користування землею, внаслідок чого Харківській міській територіальній громаді завдано збитків.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися