Масштабна реконструкція на Харківщині: що зміниться в одній з громад (ФОТО)

До будинків мешканців села забезпечать безперебійну подачу води

У селі Кам’яна Яруга Чугуївської громади провели реконструкцію водогону по вулиці Центральна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

У міськраді повідомили, що за тиждень наполегливої роботи спеціалістів та мешканців вулиць Центральної, Пастухова, Миру, саме тих кам’янояружців, будинки яких під’єднано до водогону, було замінено 550 метрів водогону, побудовано три водопровідних колодязі, прокладено до будинків нові розподільні водоводи. 

“Усі роботи виконані якісно та за сучасними технологіями, що забезпечить безперебійну подачу води до будинків людей. В результаті проведених робіт десятки родин кам’янояружців відтепер мають якісне джерело водопостачання”, - зазначили у міській раді.

Також уточнили, що проведення реконструкції водогону стало можливим завдяки ініціативі мешканця села Ярослава Бегарука, впровадженню проєкту БО “Благодійний фонд соціального здоров’я”, за підтримки керівництва Чугуївської міської військової адміністрації та за фінансової допомоги незалежної швейцарської організації HELVETAS Swiss Intercooperation.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у жовтні проводили роботи у багатоквартирних будинках - у рамках підготовки до зимового сезону ремонтували водопровідні мережі.

В Індустріальному районі цьогоріч фахівці районної ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” вже підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період всі, 589 будинків, які знаходяться в зоні їх обслуговування. Також спеціалісти виконували технічні огляди та масштабні заміни комунікацій. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися