Де у Харківській області завтра не буде світла

Світло вимикатимуть у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

На Харківщині у четвер, 9 листопада, тимчасово обмежать електропостачання в деяких громадах, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді повідомили про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 09.11.2023 з 08:30 по 17:00 в с. Петрівка.

У Люботинській міській раді поінформували про відключення електропостачання з 09:00 по 17:00. Детальніше про адреси, де не буде світла, читайте за посиланням

У Безлюдівській селищній раді попередили, що у зв`язку з виконанням планових робіт буде припинено електропостачання з 09.00 до 17.00 у смт. Безлюдівка та у смт Васищеве за адресами, які вказані тут.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Ознайомитися з адресами відключень електроенергії можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янському районі відновлюють електропостачання після обстрілів.  Спеціалісти Шевченківського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" виконують ремонтні роботи у селі Старовірівка Шевченківської громади. Як розповів начальник Шевченківського РЕМ В'ячеслав Панченко, третина цього села була знеструмлена внаслідок нічних обстрілів. За словами керівника підрозділу, без світла залишилися близько 200 споживачів.

Детальніше про ситуацію зі світлом в Харківській області після обстрілів читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися