Один із тролейбусів у Харкові курсуватиме за новим маршрутом: подробиці

Маршрут подовжують для покращення пасажирських перевезень мешканців деяких районів

З 10 листопада тролейбус №40 подовжить шлях прямування від розворотного кола “Центральний парк” до пл. Конституції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що  маршрут подовжують для покращення пасажирських перевезень мешканців районів Олексіївка, Павлове Поле та центральної частини міста.

З п’ятниці тролейбус №40 курсуватиме наступним чином: розворотне коло “Пр. Перемоги” – пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – вул. Дерев’янка – вул. Сумська – пл. Конституції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 9 листопада, відбудуться зміни в роботі громадського транспорту Харкова

З 10:00 до 15:00 9 листопада буде припинений рух трамваїв на вул. Шевченка та вул. Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола “Журавлівський гідропарк” до вул. Академіка Павлова. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час трамваї №16 та 16А курсуватимуть так: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

А на Харківщині призначили додаткові поїзди. За словами начальника станції Ізюм Андрія Гадяцького, для покращення обслуговування пасажирів, додатково призначається двогрупний поїзд №64/112 сполучення Ізюм-Львів. Поїзд курсуватиме у визначені дні. Щодня курсуватиме поїзд сполученням Ізюм-Київ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися