У Харкові та області можуть продавати потенційно небезпечні продукти: що відомо

Ввезення харчових продуктів здійснювала українська компанія

На територію України завезли харчові продукти тваринного походження у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області

“Відповідно до інформації, отриманої Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від компетентного органу Німеччини, мали місце факти ввезення на територію України харчових продуктів тваринного походження (риби та рибної продукції) у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів для ввезення (пересилання) на митну територію України рибних продуктів, призначених для споживання людиною, що були підписані ветеринарним лікарем Dr. Boiselle”, - повідомили в головному управлінні.

Також повідомляється, що за результатами проведеного розслідування було встановлено, що ввезення вищезазначених харчових продуктів здійснювала українська компанія LLC LSL Group (51925, Дніпропетровська область, м. Кам’янське, вул. Соборна, 12).

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області звернулися з проханням повідомляти про факти виявлення таких сертифікатів, що супроводжують продукти зазначені вище.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за 9 місяців 2023 року в м. Харкові та Харківській області за санітарно-хімічними показниками було досліджено 1124 проби води. Спеціалісти перевіряли воду з джерел нецентралізованого водопостачання (колодязі та каптажі джерел).

Про результати перевірки води в Харкові та області детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися