У Харківській області проведуть подвірний обхід: що сталося

Подвірний обхід проведуть у м. Дергачі та смт Слатине

Мешканців Дергачівської громади попередили про проведення спеціальних заходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Шановні мешканці Дергачівської громади! З метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з 13 по 17 листопада проводитиметься подвірний обхід мешканців приватного сектору для проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу”, - уточнили у міській раді.

Графік подвірного обходу наступний: 

  • 13.11.23 - 17.11.23 (з 09:00 до 14:00) – м. Дергачі

  • 13.11.23 - 17.11.23 (з 09:00 до 14:00) – смт Слатине.

“Звертаємося до власників тварин з проханням забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання”, - звернулися до жителів громади.

Також у міській раді уточнили, що у разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до Дергачівської дільниці ветеринарної медицини за адресою: м. Дергачі, в’їзд Сосновий, 18; контактний телефон: +38 (05763) 2-04-00. 

“Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар дільничної (державної) лікарні ветеринарної медицини, становить 9,8 грн”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що німецькі волонтери допомагають підопічним Харківського міського притулку для тварин знаходити нових господарів.

Куди відправляють безпритульних тварин з Харкова, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися