Де у Харківській області завтра не буде світла

У Харківській області тривають ремонтні роботи на електромережах

Жителів деяких громад Харківщини попередили про застосування графіків відключення світла 13 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде 13 листопада з 09:00 до 17:00 за адресами, які вказані тут

У Первомайській міській раді повідомили жителів про відключення світла 13 листопада з 9:00 до 17:00 за наступними адресами:

Сиваш вул. Набережна, вул. Сиваська, вул. Пристанційна, вул. Призаводська, вул. Гірська, вул. Селянська

Обмеження електропостачання застосують у зв'язку з проведенням Первомайським РЕМ планових ремонтних робіт.

У Чугуївській міській раді повідомили, що за повідомленням енергетиків, 13 листопада у зв’язку з ремонтними роботами відключать електроенергію в місті Чугуїв за адресами, які вказані за посиланням. Світла не буде з 07:30 до 18:00, з 08:00 до 17:00.

Попередили про відключення електропостачання і в Люботинській міській раді. Обмеження електропостачання відбудеться 13 листопада з 09:00 до 17:00. Ознайомитися детальніше з адресами, де не буде світла, можна за посиланням.

У Безлюдівській селищній раді попередили про вимкнення світла у смт Васищеве. Обмеження триватимуть 13 листопада з 09:00 до 17:00. Переглянути адреси, де не буде світла, можна тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові негода понівечила дерева та дахи будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися