У Харківській області чотири дні не буде світла (адреси)

Світло вимикатимуть у денні години

У Харківській області тривають ремонтні роботи на електромережах, у зв'язку з чим споживачам обмежують електропостачання. Так, у Чугуєві кілька днів не буде світла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Жителів міста попередили, що протягом чотирьох днів будуть проводитися ремонтні роботи на електромережі по бульвару Центральний (колишній бульвар Комарова) та вулиці Леонова.

“З цієї причини з 13 по 16 листопада у денні години, а саме з 9.00 до 17.00, відключатимуть електроенергію по бульвару Центральний (колишній бульвар Комарова), 13-27 та вулиці Леонова, 1-23”, - попередили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтні роботи проводять також в інших громадах Харківської області. Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде 13 листопада з 09:00 до 17:00 за певними адресами.

У Первомайській міській раді повідомили жителів про відключення світла 13 листопада з 9:00 до 17:00 за наступними адресами: 

Сиваш вул. Набережна, вул. Сиваська, вул. Пристанційна, вул. Призаводська, вул. Гірська, вул. Селянськ.

Обмеження електропостачання застосують у зв'язку з проведенням Первомайським РЕМ планових ремонтних робіт.

У Чугуївській міській раді повідомили, що за повідомленням енергетиків, 13 листопада у зв’язку з ремонтними роботами відключать електроенергію в місті Чугуїв за деякими адресами. Світла не буде з 07:30 до 18:00, з 08:00 до 17:00. 

Детальніше, де не буде світла, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися