Ціни на ринках та в магазинах Харкова: скільки коштують популярні продукти в листопаді

З приходом холодів попит на продукти багаті вітаміном С зріс

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку проаналізували ціни на продукти з великим вмістом вітаміну С. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У департаменті зазначили, що з приходом холодів попит на продукти багаті вітаміном С зріс. Станом на 13 листопада ціни в середньому становлять:

  • лимони - 45-80 грн/кг,

  • апельсини – 70-100 грн/кг,

  • імбир – 200-250 грн/кг,

  • часник – 118-180 грн/кг. 

Калина на ринках коштує від 10 грн за пучок, шипшина – від 25 грн за півлітрову банку.

 “Ціни на мед залежать від сорту, регіону добування, врожайності, сезону тощо. В супермаркетах мед можна купити від 80 грн/250 г. На ринках асортимент меду більший, ціни стартують від 100 грн/500 г”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на територію України завезли харчові продукти тваринного походження у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів.

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області повідомили, що мали місце факти ввезення на територію України харчових продуктів тваринного походження (риби та рибної продукції) у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів для ввезення (пересилання) на митну територію України рибних продуктів, призначених для споживання людиною, що були підписані ветеринарним лікарем Dr. Boiselle.

Спеціалісти провели розслідування та встановили, що ввезення вищезазначених харчових продуктів здійснювала українська компанія LLC LSL Group.

Що потрібно робити у разі виявлення вказаних документів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися