У Харківській області заборонять проїзд (схеми об'їзду) (ОНОВЛЕНО)

Проїзд закриють у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У Дергачівській громаді тимчасово закриють проїзд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Інформуємо мешканців громади, що з 14 по 16 листопада рух через залізничний переїзд 769 км (виїзд з Дергачів на Малу Данилівку та Харків) буде перекрито. На ділянці проводитимуться ремонтні роботи”, - повідомили у міській раді.

Маршрут проїзду автотранспорту на час виконання ремонтних робіт здійснюватиметься згідно з прикріпленими схемами.

Згодом у міській раді пояснили, що на в’їзд та виїзд із Дергачів працюватимуть проїзди згідно зі схемою 1:

picture

Проїзд можливий через: 

  • вулицю Залізничну – провулок Футлярний – вулицю Центральну – переїзд 766 км – провулок Парковий (для усіх видів транспорту, зокрема для автобусних маршрутів Харків – Дергачі, Харків – Золочів, Харків – Олександрівка);

  • вулицю Залізничну – провулок Футлярний – вулицю Центральну – вулицю Потьомкіна (лише для автомобілів висотою до 2,3 м).

Також в односторонньому порядку виїхати із Дергачів можна через проїзд під мостом 769 км згідно зі схемою 2 (тільки для автомобілів висотою до 2 м).

picture

Заїзд до міста на цій ділянці буде закритий і здійснюватиметься згідно зі схемою 1.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію,.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною. 

Щоб харків’яни й надалі могли планувати свої поїздки за допомогою сервісів, що здійснюють візуалізацію положення рухомого складу громадського транспорту на мапі, в КП надали нові адреси для отримання цих даних.

А Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що росіяни суттєво пошкодили транспортну інфраструктуру міста.  За словами очільника міста, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися