У Харкові власникам домашніх тварин пропонують безплатну послугу: подробиці

Послугою можуть скористатися пенсіонери, інваліди та члени багатодітних сімей

У Харкові власники домашніх тварин можуть безплатно отримати важливу послугу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

КП “Центр поводження з тваринами” відкрив запис на безплатну стерилізацію котів та собак. Послугою можуть скористатися пенсіонери, інваліди та члени багатодітних сімей. 

“Запис за тел.: +38 (050) 664-84-28; (0-800) 50-43-13. Підприємство знаходиться за адресою: пр. Гагаріна, 358”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що німецькі волонтери допомагають підопічним Харківського міського притулку для тварин знаходити нових господарів. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомили в КП “Центр поводження з тваринами”, цього тижня стіни притулку залишили 13 собак, які поїдуть до Німеччини.

“Дякуємо за допомогу у прилаштуванні харківських тварин у німецькі родини. Це не останній візит волонтерів до нашого притулку. У планах - знайти за кордоном господарів для сотні вихованців”, - повідомили в КП.

А у Харківській області у жовтні готували протиепізоотичні заходи щодо диких тварин. Питання загрози, яку несуть дикі тварини, обговорили під час засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

Від початку року в області зареєстрували 52 випадки зараження сказом свійських тварин від диких. Від початку року в області зареєстрували 52 випадки зараження сказом свійських тварин від диких. Як планують розв'язати проблеми з дикими тваринами, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися