Де безоплатно годують жителів Харківщини (адреса)

Безплатне харчування може отримати кожен мешканець міста

У Балаклії продовжують видавати безкоштовні гарячі обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Гарячі обіди для кожного мешканця. Щодня з 12:00 здійснюється видача гарячих обідів за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Отримати безплатне гаряче харчування можна за адресою: Дитячий садок №4, вул. Алієва, 132 (вхід зі сторони пров. Серпуховський).

"Візьміть із собою посуд для перших та других страв. Запрошуємо кожного!”, - звернулися у міській раді до жителів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діти з багатодітних сімей отримали комплекти зимового одягу. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки ГО "Український професійний розвиток" та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) організував видачу зимового одягу та взуття для дітей з багатодітних родин”, - повідомили у міській раді.  Сім’ї з усіх районів Харкова загалом отримали 1688 комплектів зимового одягу та взуття для дітей віком від 1 до 14 років.

Також українці, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати допомогу в кожному обласному центрі. Щоб отримати інформацію, куди можна звернутись, була створена інтерактивна мапа Ukraine Services Advisor. “Особливо актуальною вона стала для внутрішньо переміщених осіб.На мапі вказані центри як міжнародних, так і вітчизняних організацій. За допомогою цього сайту також можна знайти потрібну організацію за адресою чи типом допомоги”, - уточнили у Мінреінтеграції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися