Стало відомо, скільки пошкоджених будинків відновлять у Харкові

Міський голова наголосив на важливості виділення Харкову субвенцій з державного бюджету

У 2024 році будуть відновлені 167 будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів Харкова. Про це міський голова Ігор Терехов повідомив сьогодні, 14 листопада, в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Очільник міста зазначив, що торік у місті були відновлені 200 будинків, а до кінця цього року будуть завершені відновлювальні роботи ще у 56.

“У планах відновлення на наступний рік - 167 будинків. Є проєктно-кошторисна документація на їх відновлення. Руйнування дуже великі. Це і Північна Салтівка, і П'ятихатки, й інші райони міста. Але ми працюємо над тим, щоб якнайшвидше відбудувати місто, відновити житло та повернути харків'ян додому”, - зазначив Ігор Терехов.

Також міський голова наголосив на важливості виділення Харкову субвенцій з державного бюджету, адже за попередніми підрахунками збитки, завдані місту внаслідок обстрілів російською армією, вже сягають 9,5 млрд дол. США.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники комунальних підприємств продовжують проводити ремонтні роботи в багатоквартирних будинках Харкова

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, роботи тривають на вул. Полтавський Шлях, 22 та вул. Петра Болбочана, 46. Крім того, комунальники відновлюють покрівлю житлового будинку на пр. Слави, 11, пошкоджену внаслідок обстрілів.

Працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" продовжують закривати контури в житлових будинках у Салтівському, Немишлянському та Київському районах.  Станом на 1 листопада комунальники закрили 9,3 тис. вікон у 896 будинках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися