У Харкові ремонтують будинки: в яких районах тривають роботи (ФОТО)

Спеціалісти ремонтують покрівлю та закривають контури в будинках

Працівники комунальних підприємств продовжують проводити ремонтні роботи в багатоквартирних будинках Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, роботи тривають на вул. Полтавський Шлях, 22 та вул. Петра Болбочана, 46.

Крім того, комунальники відновлюють покрівлю житлового будинку на пр. Слави, 11, пошкоджену внаслідок обстрілів.

Працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" продовжують закривати контури в житлових будинках у Салтівському, Немишлянському та Київському районах

Станом на 1 листопада комунальники закрили 9,3 тис. вікон у 896 будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження у результаті ворожих обстрілів, в рамках державної програми “єВідновлення”.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про умови відновлення пошкоджених будинків. За його словами, влада міста працює над відновленням конструктивів будинків та комунікацій, а ремонтом помешкань займаються вже самі мешканці.

За словами Ігоря Терехова, містяни мають право на отримання коштів за свої пошкоджені квартири. "І я дуже прошу всіх харків’ян, щоб вони подавали заявку в “єВідновлення”. Ці кошти вони зможуть  витратити на ремонт своїх квартир", - зазначив Ігор Терехов.

У Харківській міській раді нагадали, що заявки на отримання грошової компенсації за програмою “єВідновлення” подали понад 9 тис. мешканців Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися