Що відбувається в парках Харкова восени (ФОТО)

У Харкові прибирають на дитячих майданчиках, газонах тощо

Працівники КП “Об’єднання парків культури та відпочинку м. Харкова” продовжують приводити до ладу територію шести парків. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Зокрема, спеціалісти косять газони, обрізають дерева, миють урни, прополюють клумби тощо.

Упродовж минулого тижня робітники провели санітарне очищення на загальній площі понад 117 га, прибрали 11 дитячих і спортивних майданчиків, скосили 1,3 га газонів, зібрали і подрібнили 120 куб. м гілок, вивезли близько 20 куб. м сміття та 30 куб. м великогабаритних відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що виконують прибирання працівники комунальних підприємств Харкова і на прибудинкових територіях та на вулицях міста.

СКП "Харківзеленбуд" наводить лад в Основ‘янському районі. Зокрема, працівники проводять сезонне прибирання закріпленої території скверу Героїв Небесної Сотні та на пр. Гагаріна

Працівники КП "Харківблагоустрій" щодня прибирають листя та сміття на прибудинкових територіях Слобідського району.  Крім того, поки дозволяють погодні умови, триває ремонт вхідних груп будинків.

У Новобаварському районі працівники КП "Харкiвспецбуд" виконують поточний ремонт вхідних груп житлових будинків комунальної форми власності.

У Холодногірському району триває відновлення житлового будинку на пр. Слави. Зокрема, фахівці утеплюють технічний поверх, відновлюють стіни машинного приміщення, ремонтують покрівлю та перший під’їзд.

Готуються до зими і в Екопарку Харкова, детальніше про це читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися