Що відбувається в Екопарку Харкова перед зимою (ВІДЕО)

Ворожі обстріли не обійшли жодної будівлі Екопарку

В Екопарку Харкова готуються до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.

“На жаль, ворожі обстріли не обійшли жодної будівлі, кожний вольєр зазнав уражень. Сьогодні працівники Фельдман Екопарк роблять все можливе, щоб мінімізувати наслідки руйнувань. Оскільки найближчим часом все більше тварин повертатимуться у свої домівки з вимушеної евакуації. Тож мусимо забезпечити для наших підопічних належні умови під час холодної пори року. Щоб цю зиму тварини провели у теплі, комфорті та безпеці”, - розповіли в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарк Харкова повернувся єнот.

"Кожна тварина, що повернулася до Екопарку, - це величезна радість! Тим більше коли це такі симпатяги, як цей єнот. Він став першим поверненцем із нашої великої, дружної та веселої родини цих милих “американців”. Їхній дім повністю зруйнований обстрілами, але ми його активно відновлюємо”, - повідомили в парку. Також уточнили, що незабаром ще шестеро єнотів повернуться з вимушеної еміграції.

На початку листопада природа подарувала ще кілька теплих днів. “Хай це стане доброю нагодою провести час на природі у Фельдман Екопарк, де продовжується чарівний Бал хризантем, куди повертаються екзотичні тварини, де відкриті локації для дітей та дорослих. А навколо дихає трохи загадковий осінній ліс”, - зазначили в Екопарку.

До зими почали готуватися і в Центральному парку. Днями з озера почали виймати прибережні рослини та латаття. Що робиться в Центральному парку перед зимою читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися