Де та чим безоплатно годують жителів Харкова (ФОТО)

В одному з районів Харкова щодня готують та видають понад 2,5 тис. комплексних обідів

У Харкові продовжують безоплатно видавати гарячі обіди. Пункти видачі гарячого харчування працюють на базі шкіл міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Основ'янському районі, на базі ліцеїв №34 (вул. Локомотивна, 2), №53 (вул. Грозненська, 48) та  №12 (вул. Чугуївська, 25), працюють пункти видачі гарячого харчування.

Послугами пунктів користуються переважно самотні літні люди, внутрішньо переміщені особи, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Щодня, крім неділі, кухарі готують і видають понад 2,5 тис. комплексних обідів.

Зазначимо, що безоплатні гарячі обіди видають у всіх районах Харкова.

Практика видачі продовольчої допомоги у вигляді готових обідів існує і в громадах Харківської області. Видають гарячі обіди в Балаклії. “Гарячі обіди для кожного мешканця. Щодня з 12:00 здійснюється видача гарячих обідів за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”, - йдеться у повідомленні міської ради. Отримати безплатне гаряче харчування можна за адресою: Дитячий садок №4, вул. Алієва, 132 (вхід зі сторони пров. Серпуховський).

"Візьміть із собою посуд для перших та других страв. Запрошуємо кожного!”, - звернулися у Балаклійській міській раді до жителів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діти з багатодітних сімей отримали комплекти зимового одягу.

Сім’ї з усіх районів Харкова загалом отримали 1688 комплектів зимового одягу та взуття для дітей віком від 1 до 14 років.



владимир

31 січня 2024, 15:55

я инвалид военной службы нуждаюсь в лекарствах и продуктах перезвоните пожалуйста по тел 0688045353

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися