Що відбувається в Салтівському районі Харкова

На компідприємстві вчергове нагадали харків'янам про правила експлуатації каналізації

У Салтівському районі на пр. Ювілейний, 67, вул. Героїв Праці, 49, та на вул. Зубенка, 19 тривають масштабні ремонти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На компідприємстві розповіли, що в ході виконання поточних ремонтів бригадами ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району комплексу “Харківводовідведення” цього року вже проведено заміну понад 6000 погонних метрів комунікацій, що вдвічі більше від запланованого.

Начальник дільниці Андрій Євдошенко розповів, що під час проведення робіт бригади замінять близько 400 погонних метрів внутрішньобудинкових мереж. Це дозволить мешканцям цих будинків багато десятиліть не стикатися з проблемами водопостачання та водовідведення. 

“Паралельно ретельно працюємо над своєчасним виконанням заявок харків'ян, кількість яких зараз перевищує 50 звернень на день. Тут переважає відновлення систем водовідведення, а тому вкотре звертаюся до салтівчан з проханням використовувати господарсько-побутову каналізацію виключно лише за призначенням”, - наголосив спеціаліст.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про проблеми, які виникають у місті через неприйнятну поведінку споживачів

На підприємстві розповіли, що щодня бригади виконують понад 80 заявок на прочистку каналізаційних трубопроводів та близько 40 на внутрішньобудинкових системах. На ліквідацію засорів та пробок витрачаються значні кошти КП “Харківводоканал”, які могли бути використані на модернізацію каналізації та очищення води. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися