У Харкові через аварійні ситуації не курсуватиме громадський транспорт: деталі

Завтра не курсуватимуть тролейбуси №34 та №11

Харків'ян попередили про зміни в роботі громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух тролейбусів на вул. Барабашова, на ділянці від розворотного кола “Вул. Героїв Праці” до вул. Валентинівської, та на вул. Валентинівській, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Гвардійців-Широнінців, буде припинений з 10:00 до 15:00 16 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час тролейбус №34 не курсуватиме.

Також рух тролейбусів на пр. Ново-Баварському, на ділянці від розворотного кола "Пр. Дзюби" до вул. Китаєнка, буде припинений з 9:00 до 11:00 16 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням СКП "Харківзеленбуд" робіт з видалення аварійного дерева.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№27: розворотне коло "Пр. Дзюби" - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - бул. Гончарівський - вул. Малиновського - вул. Благовіщенська - пл. Благовіщенська - узвіз Соборний - вул. Університетська - пров. Спартаківський - майдан Конституції (у зворотному напрямку: майдан Конституції - пл. Павлівська - пл. Сергіївська) - пл. Благовіщенська – вул. Коцарська - вул. Малиновського - бул. Гончарівський - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - пр. Любові Малої - вул. Китаєнка - пр. Ново-Баварський - розворотне коло "Пр. Дзюби".

№11: не курсуватиме.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що змінилося в роботі громадського транспорту в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися