Що зміниться в метро та іншому громадському транспорті Харкова

З 14 листопада компідприємство змінить провайдера послуги хостингу

У Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію, пишуть "Коментарі. Харків".

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною.

Щоб харків’яни й надалі могли планувати свої поїздки за допомогою сервісів, що здійснюють візуалізацію положення рухомого складу громадського транспорту на мапі, в КП надали нові адреси для отримання цих даних:

  • трамваї: http://91.201.182.66/tram/tram.json;

  • тролейбуси: http://91.201.182.66/troll/trol.json;

  • автобуси: http://91.201.182.66/bus/bus.json.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як постраждала транспортна інфраструктура в Харкові. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що росіяни суттєво пошкодили транспортну інфраструктуру міста. 

За словами очільника міста, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова.  “Але, попри величезні втрати та збитки, навіть за найгірших часів протягом останніх півтора року рух у місті не зупинявся ні на мить — громадський транспорт курсував, а розбиті дороги ремонтувалися”, - наголосив мер Харкова. 

Детальніше про проблеми, які виникають з громадським транспортом в Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися