Де на Харківщині завтра не буде світла та газу

Обмеження вводять у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області завтра обмежать постачання електроенергії та газу, повідомляють "Коментарі. Харків".

В Олексіївській громаді нагадали, що за повідомленням АТ “Харківобленерго” у зв‘язку  з виконанням планових ремонтних робіт 16 листопада з 9:00 до 17:00 відбудуться відключення електропостачання в населених пунктах с. Єфремівка, с. Семенівка, селищі Троїцьке, за адресами, які вказані тут.

Про обмеження електропостачання попередили у Пісочинській селищній раді. Світла не буде з 09:00 по 17:00. Ознайомитися з адресами відключень можна за посиланням.

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 16 листопада з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селі Яковлівка.

Відключатимуть електропостачання і в Чугуєві - там ремонтують електромережі по бульвару Центральний (колишній бульвар Комарова) та вулиці Леонова. “З цієї причини з 13 по 16 листопада у денні години, а саме з 9.00 до 17.00, відключатимуть електроенергію по бульвару Центральний (колишній бульвар Комарова), 13-27 та вулиці Леонова, 1-23”, - уточнили у Чугуївській міській раді.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло вимикатимуть з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут.

У Люботинській міській раді повідомили про обмеження електропостачання 16 листопада з 09:00:00 по 17:00:00. Світла не буде у смт Манченки, вул. Сливова б. 1/6.

А у Старосалтівській селищній раді попередили про обмеження постачання газу.

16 листопада у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання за адресами, вказаними тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'ян попередили про шахраїв.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися