На Харківщині закупили комп'ютери: хто отримає техніку

Загальна вартість комп’ютерної техніки – 787 тис. грн

У Лозівській громаді придбали 40 комп'ютерів для лікарів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Сорок комп’ютерів у зборі для лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги придбали завдяки участі в обласному конкурсі мініпроєктів “Ефективна медицина в громаді 2023”. 

У міській раді повідомили, що закупили техніку коштом обласного, міського бюджетів та коштів КНП “Лозівський ЦПМСД”. Загальна вартість комп’ютерної техніки – 787 тис. грн.

Беручи участь в обласному конкурсі, Центр планував замінити стару техніку на нову та потужну, що значно полегшило процес ведення електронних карток амбулаторних пацієнтів, електронних рецептів та електронного запису на прийом до лікарів. “Особливо гостро це питання постало, у зв’язку зі збільшенням внутрішньо переміщених осіб та додатковим навантаженням на лікарів”, - зазначили в міській раді.

Медичний директор КНП “Лозівський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Тетяна Рожок пояснила, що робота сімейного лікаря напряму пов’язана з комп’ютером. Від швидкості його роботи залежить ефективність і оперативність обслуговування пацієнтів, а це дуже важливо. 

“Новою технікою задоволені усі, як медперсонал, так і наші пацієнти, яким не доводиться через повільну роботу комп’ютера очікувати й витрачати свій час”, - наголосила вона.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі крові закликали всіх терміново здати кров. Що сталося детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися