У Харкові ввечері громадський транспорт працюватиме зі змінами

Маршрут руху громадського транспорту буде змінено з 20:00

Сьогодні будуть введені зміни в роботу деякого громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух тролейбусів у пров. Подільському, на пр. Гагаріна, вул. Вернадського, вул. Кузнечній, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до розворотного кола “Вул. Університетська”, буде припинений з 20:00 і до завершення руху тролейбусів 16 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей період тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

№3: розворотне коло “Вул. Дванадцятого Квітня” – вул. Дванадцятого Квітня – (у зворотному напрямку: пр. Індустріальний – пр. Героїв Харкова) – пр. Олександрівський – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Аерофлотська – розворотне коло “Аеропорт”;

№6: розворотне коло “Залізнична станція “Основа” – вул. Валдайська – вул. Деповська – вул. Південнопроектна – пр. Гагаріна – пр. Героїв Сталінграда – розворотне коло “Парк “Зустріч”;

№58: курсуватиме без змін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною.

Щоб харків’яни й надалі могли планувати свої поїздки за допомогою сервісів, що здійснюють візуалізацію положення рухомого складу громадського транспорту на мапі, в КП надали нові адреси для отримання цих даних.

Детальніше про новації читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися