В одній з громад Харківщини звернулися до підприємців: деталі

Підприємцям розповіли, де знаходиться піщано-сольова суміш

У Люботинській міській раді звернулися до підприємців через погіршення погодних умов, пишуть “Коментарі. Харків”. 

“Шановні підприємці громади! У зв’язку з наближенням погіршення погодних умов звертаємося з проханням забезпечити підтримку чистоти на прилеглих до ваших об’єктів територіях, розчищення від снігу та посипку тротуару і підхідних доріжок”, - значиться у зверненні міської ради.

Також підприємцям розповіли, піщано-сольова суміш для даних заходів знаходиться:

- за торгово-побутовим комплексом ВКФ “Явір” (магазин №10, вул. Шевченка, 98)

- за піцерією Pizza Motti (майдан Соборний).

“Звертаємо вашу увагу на те, що здійснення підприємцями таких заходів передбачено пп.3.2.15. Правил благоустрою території Люботинської міської територіальної громади, затверджених рішенням ХI сесії Люботинської міської ради VIII скликання від 27.04.2021 р. №356”, - нагадали у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що по Харкову та області сьогодні, 19 листопада, прогнозують сніг, ожеледицю. По області можливі пориви вітру.

У Харкові сьогодні буде хмарно з проясненнями, очікуються невеликі опади - дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура повітря вдень 1 - 3° тепла. По Харківській області сьогодні також буде хмарно з проясненням. В північно-західній половині області невеликі опади, в південно-східній - помірні (дощ з переходом в  мокрий сніг та сніг). Місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Місцями можливі пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Коли очікується перший великий сніг у Харкові та області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися