Харків'яни можуть отримати до 1 млн грн грошової допомоги: подробиці

Програма передбачає надання грантів на суми від 250 тис. до 1 млн грн

У Харкові підприємці, та ті, хто має намір розпочати власну справу, можуть отримати грошову допомогу.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Щоб отримати гроші, потрібно подати заявку на отримання фінансування за грантовою програмою “Власна справа” в рамках урядового проєкту “єРобота”.

Програма передбачає надання грантів на суми від 250 тис. до 1 млн грн. 

Як розповіли в Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку, за час дії програми “Власна справа” ухвалено 126 позитивних рішень для підприємців. Уже профінансовано 77 проєктів на загальну суму понад 27 млн грн. Найпопулярнішими сферами є надання послуг, виробництво та торгівля.

Заявки приймаються через портал “Дія”. До них обов’язково додається бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже наявного бізнесу. 

Щоб отримати консультацію щодо дії програми, потрібно звернутися до Харківського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 137-а, каб. 106.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями у Зміївській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На ньому розглянули 9 питань. 

На засіданні виконавчого комітету було погоджено надання матеріальної допомоги 30 мешканцям громади на загальну суму 117 тисяч грн.

Також на засіданні затвердили рішення комісії з питань перевірки достовірності інформації, поданої громадянами для отримання компенсації витрат, що пов'язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб.

Хто на Харківщині може втратити виплати, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися