У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори

Отримати продуктові набори можна при наявності документів

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 20 листопада, видаватимуть продуктову та гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді звернулися до мешканців сел. Нафтовиків, сел. Підсобне та вул. Арсенальна та повідомили, що завтра з 09:00 до 12:00 у Балаклійському ліцею №4, вул.Гагаріна, 14 (біля спортивної зали) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“З даних мікрорайонів запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), діти позбавлені батьківського піклування, жителі 60+ та 75+. З собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду!”, - уточнили у міській раді.

У Борівській селищній раді повідомили, що завтра, 20 листопада 2023 року, біля приміщення ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги жителям 14-го кварталу смт Борова.

Допомога мешканцям багатоквартирних будинків 14-го кварталу надаватиметься з 10:00.

“Допомогу на усіх членів домогосподарства може отримати один представник домогосподарства за наявності оригіналів документів (паспорта) усіх членів сімʼї. Важливо! При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та номер телефону. Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюватиметься”, - уточнили у селищній раді.

У яких ще громадах у понеділок, 20 листопада, відбуватиметься видача гуманітарної допомоги читайте за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині пропонують особливі безоплатні послуги. Детальніше про програму читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися