Де на Харківщині завтра не буде світла

Світла не буде в деяких громадах з 09:00 до 17:00

У Харківській області завтра тимчасово обмежуватимуть електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Люботинській міській раді попередили про запровадження планових графіків відключення електропостачання 20 листопада. Світла не буде з 09:00 до 17:00 у м. Люботин за адресами, вказаними за посиланням.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде 20 листопада з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що по Харкову та області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 20 листопада.

“Вночі та вранці 20 листопада по місту та області очікується значний сніг.  На дорогах ожеледиця. (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

Варто зазначити, що I рівень небезпечності - це погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погодних умов, то у центрі повідомили, що у понеділок, 20 листопада, у Харкові та області буде хмарна погода. Очікується сніг мокрий сніг, вдень місцями значний. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися