По Харкову та області оголосили небезпечний прогноз: що станеться (ФОТО)

Жителям міста та області рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність

По Харкову та області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 20 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

“Вночі та вранці 20 листопада по місту та області очікується значний сніг.  На дорогах ожеледиця. (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні центру.

Варто зазначити, що I рівень небезпечності - це погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погодних умов, то у центрі повідомили, що у понеділок, 20 листопада, у Харкові та області буде хмарна погода. Очікується сніг мокрий сніг, вдень місцями значний. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У вівторок, 21 листопада, у Харкові та області буде хмарно з проясненнями. Вночі сніг, мокрий сніг. Вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 2 - 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 19 по 23 в Україні очікується сильне похолодання. Температура повітря впаде до невеликих "мінусів". В нічні години 23 й 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумська, Полтавська й Харківська області) температура знизиться до 10 -14 градусів морозу.

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/HRCGM/969
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися