У Харківській області завтра можна отримати продуктові набори

Отримати допомогу можуть громадяни деяких категорій

У деяких громадах Харківської області завтра, 21 листопада, видаватимуть продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Дергачівській міській раді звернулися до багатодітних родин громади та повідомили про видачу продуктових наборів. Продуктову допомогу можна отримати 21 листопада з 09:00 до 14:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • оригінали свідоцтв про народження дітей.

“Інформація стосується тільки багатодітних родин (3 і більше неповнолітніх дітей, до 14 років включно), які фактично проживають на території Дергачівської громади. Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - повідомили у міській раді.

У Боровій, завтра, 21 листопада, біля приміщення ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком:

  • 08:30: вул. Привокзальна.

  • 09:00: вул. Світла; вул. Залізнична; вул. Підлиманська; вул. Підлісна.

  • 09:30: вул. Східна; вул. Набережна; вул. Північна; вул. Садова.

  • 10:00: вул. Центральна.

  • 10:30: вул. Поштова; провул. Молодіжний; провул. Степовий; провул. Оскільний. 

  • 11:00: пров. Київський; провул. Центральний; провул. Харківський; провул. Вишневий; пров. Майстрів; пров. Східний; пров. Залізничний.

“Допомогу на усіх членів домогосподарства може отримати один представник домогосподарства за наявності оригіналів документів (паспортів) усіх членів сімʼї. Допомога надаватиметься виключно у визначений день і час для кожної конкретної вулиці. Важливо! При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та номер телефону. Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюватиметься”, - зазначили у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що кількість гуманітарної допомоги може зменшитися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися