У Харківській області стартувала реєстрація на отримання продуктових наборів у грудні

Допомогу почнуть видавати з 4 грудня

У Богодухівській міській раді розповіли, як жителям громади зареєструватися на отримання продуктової допомоги у грудні, повідомляють "Коментарі. Харків".

Зазначається, що реєструватися на отримання допомоги потрібно не всім. Інформація актуальні для мешканців та ВПО міста Богодухова та сіл Семенів Яр, Москаленки, Палянички, Мусійки.

Форма для реєстрації на отримання гуманітарної допомоги, яка видається БО "Мережа 100% життя" м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН відкрита з 10:30 21 листопада до 8:00 27 листопада.

“Всі, хто отримав допомогу в попередні місяці принаймні один раз (з квітня по листопад 2023 року включно), автоматично зможуть одержати її в грудні. Таким особам заповнювати гугл-форму повторно не потрібно. Також буде проводитися дореєстрація в пункті видачі без черги, - зазначили у міській раді. 

Також отримувачам допомоги порадили не поспішати та уважно прочитати правила реєстрації, а потім реєструватися.

У міській раді наголосили на необхідності уважно та відповідально вносити особисті дані, щоб не було вилучень зі списків. Заповнювати форму потрібно виключно українською мовою. 

Для реєстрації кількох осіб на кожну особу форма заповнюється окремо. У випадку зазначення у формі даних кількох осіб, такі особи не будуть зареєстровані.

Номер телефону потрібно вказувати, починаючи з 0 (всього 10 цифр). Для кожної особи має бути вказаний саме її номер телефону, а не один телефон на сім’ю. 

Дублювання номера телефону допускається у наступних випадках:

1) В одного з батьків і дитини, якій менше ніж 16 років;

2) Якщо одній з осіб 80 і більше років;

3) Якщо особа через стан здоров’я не може користуватися телефоном.

“Мешканці інших сільських населених пунктів  із даної реєстрації будуть вилучені. Реєструйтеся у своїх старостатах. Всі, хто отримав допомогу в попередні місяці хочу б один раз (з квітня по листопад 2023 року включно), автоматично зможуть одержати її й у грудні”, - уточнили у міській раді.

Також повідомляється, що видача планується проводитися з 4 до 23 грудня по літерах і погодинно.

Форма для реєстрації на отримання продуктових наборів знаходиться за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у Харківській області триває видача продуктових наборів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися