Як в одному з районів Харкова готуються до можливих блекаутів (ФОТО)

Працівники відділення купують для своїх підопічних овочі, консерви, олію, крупи

У Харкові готуються до можливих тривалих відключень світла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у Салтівському районі працівники територіального центру надання соціальних послуг готують до зими підопічних, які знаходяться на обліку та не виїхали з міста. 

Спеціалісти вже отримали відповідний досвід минулого року, тому тепер заздалегідь готуються до можливих блекаутів. 

Працівники відділення купують для людей овочі, консерви, олію, крупи тощо. Крім того, увагу приділяють запасам ліків, які мають бути в домашній аптечці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Для жителів Харківщини передали майже 4 тисячі зимових спальних мішків.

У Харківській ОВА розповіли, що підтримка надійшла від американського фонду Renew Democracy Initiative та їхніх партнерів, які надають допомогу Харківській області з минулого року. Начальник ХОВА Олег Синєгубов подякував міжнародним партнерам за допомогу для регіону, а також харківській волонтерці Наталії Поповій. “Забезпечення наших жителів необхідними речами під час зимового періоду – це один з важливих моментів співпраці з донорами на випадок відсутності газу та електрики через обстріли”, – зазначив голова ХОВА.

За його словами, усього 3875 зимових спальних мішків будуть передані до Пунктів Незламності, медикам “екстренки” та співробітникам аварійних бригад підприємства “Харківські теплові мережі”.

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги в деяких громадах Харківської області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися