У Харківській області перевіряють деякі громади: що контролюють (ФОТО)

На Харківщині перевірили хід відновлення об'єктів, пошкоджених ворожими обстрілами

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам з робочою поїздкою відвідав Мереф’янську та Роганську громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Чиновник розповів, що за дорученням начальника Харківської ОВА оглянув об'єкти, які відбудовуються у Харківському районі після ворожих обстрілів. “Цього року Харківська область стала однією з лідерів за кількістю проєктів відновлення. Продовжуємо відбудову, аби жителі громад, де було пошкоджено житло та інфраструктуру, могли повернутися додому”, – наголосив Михайло Харнам.

Заступник начальника ХОВА ознайомився з ходом робіт у приміщенні Мереф'янського ліцею, який зазнав руйнувань від ракетного удару. Тут завершено покрівельні роботи та відновлюють інженерні комунікації. 

У селищі Докучаєвське ремонтують дев’ятиповерховий будинок. Спеціалісти перекрили дах, укріпили перекриття та добудовують стіни. Відновлюють каналізацію та водопровід. 

Ще один багатоквартирний будинок відновлюють у Рогані. У Харківській ОВА розповіли, що у будинку були серйозні руйнування - довелося фактично добудовувати один з під’їздів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що французькі благодійники відновлять близько ста домоволодінь Чугуївської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. Між Чугуївською міською військовою адміністрацією та французькою гуманітарною організацією ACTED днями був підписаний відповідний меморандум.

Хто може отримати відповідну допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися