Пошкоджені будинки на Харківщині відновлять французькі благодійники: умови програми

Благодійники допоможуть відремонтувати житло, яке зазнало руйнувань 1 та 2 категорії

Французькі благодійники відновлять близько ста домоволодінь Чугуївської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Сьогодні між Чугуївською міською військовою адміністрацією та французькою гуманітарною організацією ACTED був підписаний відповідний меморандум. 

Йдеться про допомогу мешканцям, чиє житло (квартири або приватні будинки) постраждало від військових дій і які відносяться до соціально вразливих категорій населення та через об'єктивні причини не мають можливості подати заяву на відшкодування через “єВідновлення”. 

Зокрема, допомогу отримають люди, які не можуть надати перелік необхідних документів або не мають смартфона. Головна умова надання допомоги - не отримання її раніше від держави або інших благодійних організацій. 

Благодійники допоможуть відремонтувати житло, яке зазнало руйнувань 1 та 2 категорій (легких та середніх). Після обстеження кожного об'єкта роботи проводитиме підрядна організація, яку самостійно визначить ACTED.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники комунальних підприємств продовжують проводити ремонтні роботи в багатоквартирних будинках Харкова. 

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, роботи тривають на вул. Полтавський Шлях, 22 та вул. Петра Болбочана, 46. Крім того, комунальники відновлюють покрівлю житлового будинку на пр. Слави, 11, пошкоджену внаслідок обстрілів.

Детальніше про відновлення житла у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися