Де на Харківщині можна обміняти LED-лампи

Перелік юридичних осіб – отримувачів міжнародної технічної допомоги розширено

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міської ради Харківської  області повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2023 № 856 внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України “Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні” від 10.01.2023 № 25, пишуть "Коментарі. Харків".

У міській раді повідомили, що документом розширено перелік юридичних осіб – отримувачів міжнародної технічної допомоги.

Безпосередніми отримувачами міжнародної технічної допомоги є: 

  • заклади охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту населення і спеціалізовані служби підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі (комунальної та державної форми  власності),

  • заклади фізичної культури і спорту комунальної форми власності,

  • управителі багатоквартирних будинків, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

“Отримання світлодіодних ламп здійснюється в АТ “Укрпошта”, попередньо надавши запит щодо потреби в електронній формі засобами порталу “Дія”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Центр поводження з тваринами” звернулися до харків'ян з проханням просить приносити старі килими для утеплення вольєрів. Також додали, що крім килимів, для утеплення вольєрів приймають старі ковдри, теплий одяг, рушники, простирадла, покривала та пледи.

Де приймають теплі речі, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися