У жителів Харкова просять старі килими та теплі речі: що сталося

Речі можна приносити щодня

КП “Центр поводження з тваринами” звернулися до харків'ян з проханням просить приносити старі килими для утеплення вольєрів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“До притулку їх можна привозити щодня, з 9:00 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358. Питання - за тел.: (0-800) 504-313 або (067) 920-79-04”, - уточнили у міській раді.

Також додали, що крім килимів, для утеплення вольєрів приймають старі ковдри, теплий одяг, рушники, простирадла, покривала та пледи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові власники домашніх тварин можуть безплатно отримати важливу послугу. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради. КП “Центр поводження з тваринами” відкрило запис на безплатну стерилізацію котів та собак. Послугою можуть скористатися пенсіонери, інваліди та члени багатодітних сімей.  “Запис за тел.: +38 (050) 664-84-28; (0-800) 50-43-13. Підприємство знаходиться за адресою: пр. Гагаріна, 358”, - уточнили у міській раді.

Також німецькі волонтери допомагають підопічним Харківського міського притулку для тварин знаходити нових господарів. 

Як повідомили в КП “Центр поводження з тваринами”, стіни притулку залишили 13 собак, які поїдуть до Німеччини. “Дякуємо за допомогу у прилаштуванні харківських тварин у німецькі родини. Це не останній візит волонтерів до нашого притулку. У планах - знайти за кордоном господарів для сотні вихованців”, - повідомили в КП.

Детальніше про допомогу читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися