На Харківщину приїде особливий поїзд (ФОТО)

У поїзді приготують страви для працівників ДСНС, поліцейських, медиків, залізничників

У четвер, 23 листопада, об 11:00 з першої колії Центрального залізничного вокзалу на Харківщину відправився Food Train. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”.

У компанії пояснили, що цей унікальний поїзд-кухня вирушив до Харкова та Ізюма, щоб приготованими у ньому святковими стравами подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам.

Страви, а це запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, з Food Train також будуть передані до мешканців міст, які потребують забезпечення їжею, волонтерами Save Ukraine.

Голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко у день, коли американський народ відзначає День подяки. “Хочу привітати американський народ, з Днем подяки, який сьогодні наповнений ще й додатковим змістом. Ми вдячні вам і всьому демократичному світу за підтримку”, — зазначив він.

Побудова та функціонування поїзда повністю фінансуються Фондом Говарда Баффета. Сам Говард Баффет, який є регулярним пасажиром Укрзалізниці, на відправленні поїзда зазначив: “Так фантастично бачити інновації, які допомагають українцям. Працівники Укрзалізниці — це неймовірні патріоти, які ведуть свою країну через війну, допомагають усіма способами, які тільки можна собі уявити. Планую в грудні зробити заїзд на Food Train та запропонувати їжу всім українцям уздовж лінії фронту. Перемога буде, і Укрзалізниця зробить значний внесок!”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які зміни сталися в поїздах харківського напрямку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися