Громадський транспорт у Харкові працюватиме зі змінами: подробиці

Тролейбус №1 не курсуватиме

Сьогодні з 20:00 і до завершення руху тролейбусів буде припинено рух на деяких ділянках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Буде припинено рух тролейбусів на пр. Байрона, на ділянці від пр. Льва Ландау до вул. Садовопаркової, і на пр. Петра Григоренка, на ділянці від пр. Байрона до розворотного кола "Палац спорту".

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі. 

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№3: розворотне коло "Вул. Університетська" - пров. Лопатинський - пров. Соляниківський - пров. Подільський - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - пр. Байрона - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Харкова - бул. Богдана Хмельницького - пр. Олександрівський - пр. Індустріальний - пр. Героїв Харкова - розворотне коло "Вул. 12 Квітня".

(у зворотному напрямку): розворотне коло "Вул. 12 Квітня" - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - вул. Садовопаркова - вул. Харківських Дивізій - пр. Героїв Харкова - ст. м. "Турбоатом" (розворот) - пр. Героїв Харкова - пр. Льва Ландау - пр. Байрона - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - пров. Подільський - вул. Кузнечна – розворотне коло "Вул. Університетська".

№1: не курсуватиме.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що виконавчий комітет Харківської міської ради 21 листопада схвалив проєкт бюджету Харківської міської територіальної громади на 2024 рік.

Як і в попередні роки, збережене фінансування витрат на забезпечення безкоштовного проїзду в метро, трамваях, тролейбусах і автобусах. На це передбачено майже 1,2 млрд грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися