Що робиться в Пунктах Незламності в Харкові та області

У Харківській області уже розгорнуто 933 пунктів

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що у Харківській області покращили оснащення Пунктів Незламності, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, в регіоні на сьогодні розгорнуто 933 пунктів, з яких понад 900 уже працює, решта – в резерві. У минулому сезоні максимальна кількість пунктів, що працювали в області, сягала 761.

Очільник області наголосив, що усі пункти перевірили профільні служби, органи місцевого самоврядування та відповідні департаменти ХОВА. Створені резерви палива, продуктів та води, пункти також забезпечили інтернетом, спальними мішками. “Порівняно з минулим роком покращили оснащення пунктів незламності, їхня кількість збільшилася. У разі необхідності вони будуть приймати людей”, – сказав Олег Синєгубов.

А працівники КП “Харківводоканал” з перших днів створення допомагають підтримувати належне функціонування Пунктів Незламності. 

Заступник директора з виробництва комплексу “Харківводопостачання” Микола Завада розповів, що метою створення даних пунктів є безпечне перебування у гідних умовах людей під час екстрених ситуацій, що виникають внаслідок невщухаючої ворожої агресії. До зони відповідальності компідприємства входить забезпечення всіх міських об'єктів питною водою. “Для цього в Пунктах Незламності встановлюються ємності достатньої місткості, а згодом у них регулярно проводиться заміна води. Якщо ж через певні обставини виникне потреба у додатковому обсязі води, то і на цей випадок у нас розроблені дієві заходи”, - наголосив спеціаліст.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як аптеки в Харкові готуються до можливих блекаутів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися