Що відбувається в аптеках Харкова перед зимою

Під час можливого блекауту в Харкові готові працювати 310 аптек

У Харкові функціонують близько 500 аптек, що складає 85% від довоєнної кількості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Зокрема, за даними міськради, на Північній Салтівці працюють аптеки “9-1-1”, “Аптека оптових цін”, “Мед-Сервіс” на вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Дружби Народів та вул. Леся Сердюка. У П’ятихатках відкриті аптеки “9-1-1” та “Сатурн-фарм” на вул. Академіка Вальтера. 

“Власники аптек обладнують заклади генераторами та джерелами автономного живлення, щоб забезпечити харків’ян необхідними ліками, санітарно-гігієнічними засобами та іншими товарами першої необхідності у випадку перебоїв з електропостачанням. Під час можливого блекауту в Харкові готові працювати 310 аптек”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові готуються до можливих тривалих відключень світла

Так, у Салтівському районі працівники територіального центру надання соціальних послуг готують до зими підопічних, які знаходяться на обліку та не виїхали з міста.  Спеціалісти вже отримали відповідний досвід минулого року, тому тепер заздалегідь готуються до можливих блекаутів. 

Працівники відділення купують для людей овочі, консерви, олію, крупи тощо. Крім того, увагу приділяють запасам ліків, які мають бути в домашній аптечці.

А для жителів Харківщини передали майже 4 тисячі зимових спальних мішків. Підтримка надійшла від американського фонду Renew Democracy Initiative та їхніх партнерів, які надають допомогу Харківській області з минулого року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися