У деяких громадах Харківської області щодня видають продуктові набори: адреси

Для отримання допомоги при собі потрібно мати відповідні документи

У деяких громадах Харківської області цього тижня щодня видаватимуть продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

Первомайський міський голова Микола Бакшеєв звернувся до мешканців громади та переселенців і нагадав, що зараз триває видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам згідно з графіками.

“Також повідомляю, що відсьогодні допомогу можуть отримати жителі громади, які мають інвалідність не залежно від групи чи категорії”, - уточнив очільник громади. 

Продуктовий набір можна отримати в ПК “Хімік” щоденно, окрім вихідних, з 9:00 до 12:00 години та з 13:00 до 15:00 години.

А у місті Чугуїв з 27 до 30 листопада відбудеться видача гуманітарної допомоги  від Червоного Хреста деяким категоріям громадян. 

Гуманітарну допомогу Всесвітньої продовольчої програми ООН від Червоного Хреста зможуть отримати такі категорії громадян: 

  • люди з інвалідністю;

  • багатодітні сім'ї;

  • одинокі батьки з дітьми до 18 років;

  • люди похилого віку 65+;

  • ВПО. 

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати паспорт, податковий номер, довідку про підтвердження групи інвалідності, довідки, що підтверджують відповідний статус. 

Особи, які отримали гуманітарну допомогу в листопаді 2023 року, допомогу не отримають. 

Гуманітарну допомогу можна отримати з 27 по 30 листопада 2023 року з 09:00 до 14:00 у приміщенні школи №1 (вул. Гвардійська, 20) школи №4 (вул. Зароженська, 14) та школи №6 (м-н Авіатор, 58А). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харківській області сьогодні видають продуктову допомогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися