Які важливі об'єкти відновлюють на Харківщині (ФОТО)

Загальна кошторисна вартість відновлення об'єкта – майже 74 млн грн

У деокупованому Старому Салтові відновлюють соціальну інфраструктуру, пошкоджену ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У червні цього року розпочалися роботи у будівлі, в якій розташовується амбулаторія, Центр надання адміністративних послуг і селищна рада.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час виїзного брифінгу в селищі Старий Салтів розповів, що загальна кошторисна вартість робіт – майже 74 млн грн. За його словами, цей об'єкт є перехідним на 2024 рік.

Очільник області розповів, що будівля готова вже на понад 30%. У будівлі уже відремонтували покрівлю, зовнішні та внутрішні інженерні мережі теплопостачання. “Паралельно з відбудовою житлового фонду працюємо над закладами соціальної сфери. Адже лише комплексний підхід допоможе облаштувати нормальне життя для жителів громади. Відновлюємо приміщення ЦНАПу та амбулаторії у Старому Салтові, аби люди могли отримувати якісні послуги”, – наголосив начальник Харківської ОВА.

У приміщеннях ще спеціалісти ремонтують внутрішні інженерні мережі електропостачання та вентиляції. Також вже проведені роботи з оздоблення фасаду та заміни вікон. Будівельники працюють над влаштуванням дорожньої плитки та стяжки підлоги. Крім того, було відновлено котельню, яка також постраждала від ворожих обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській громаді відновлюють ще 17 житлових будинків та заклад освіти. Детальніше про проведені роботи у житловому фонді, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися