Оренда квартири в Харкові: найдешевші варіанти

Крім орендної плати орендарям потрібно сплачувати повну вартість комунальних послуг

Портал "Коментарі. Харків" проаналізував ціни на житлову нерухомість у Харкові та вибрав топ-3 найдешевших варіанти оренди квартир, розміщені на сайті Olx.

Відповідно до оголошень про оренду квартир у Харкові, малогабаритне житло пропонують в оренду за 1000 грн, додатково потрібно сплачувати комунальні послуги. 

Серед найдешевших варіантів: 

У Шевченківському районі Харкова пропонують в оренду однокімнатну квартиру площею майже 30 кв.м. У квартирі є холодильник, пральна машина, газова колонка. Встановлені лічильник на газ та світло, 15 хвилин пішки до метро “Наукова”. Квартира знаходиться на 4 поверсі п'ятиповерхового будинку. Пропонується в оренду без меблів

Вартість оренди - 1000 грн + оплата комунальних послуг.

У Салтівському районі пропонується в оренду однокімнатна квартира площею 33 кв. м. Квартира без ремонту, можна завезти свої меблі та техніку.  Поряд з будинком є метро, магазини, відділення банку та аптека. Квартира розташована на 4 поверсі дев'ятиповерхового будинку. 

Як зазначено в оголошенні, вартість оренди становить 1100 грн, додатково потрібно сплачувати комунальні послуги (газ, електроенергію, воду, опалення, квартплату, вивезення ТПВ). 

У Слобідському районі пропонують в оренду однокімнатну квартиру площею 31,9 кв.м. Квартира без ремонту, вікна - дерев'яні. До станції метро “Палац спорту” - 10 хвилин, поряд є супермаркети та магазини, продуктовий ринок.

Квартира знаходиться на 1 поверсі 5 поверхового будинку. 

Вартість оренди, вказана в оголошенні, становить 1200 грн у місяць. Додатково потрібно сплачувати комунальні послуги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як не потрапити на шахраїв при оренді квартири в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися